Referencer

Siden 2003 har SimPlanner leveret software løsninger til mere end 300 kunder over hele verden, men primært i Danmark. Vores systemer er modulbaserede så det kan bruges af den lille håndværker og den store komplekse virksomhed.

Små  virksomheder

SimPlanner har leveret løsninger til små og mellemstore virksomheder indenfor håndværk, montage, gartnere, tandlæger og en lang række små produktions- byggeri- og servicevirksomheder.

Store virksomheder

SimPlanner er modulopbygget og har leveret komplekse systemer for store koncerner i og ind- og udland indenfor både service og produktion.

Vores montage enhed benytter Simplanners  planlægningssoftware i flere forskellige afdelinger i flere lande. Vi er meget tilfredse og systemet er essentielt for vores planlægning.
– Søren Dahl

Søren Dahl Montage

Vi har benyttet SimPlanner i vores produktion og montage i 18 år og vi har været meget tilfredse. Fra en pc har vores produktionsplanlægger overblikket over alle ordre og leveringer. Det er super effektivt for os.
– Finn Eskildsen

Give Elementfabrik

Simplanner har automatiseret vores ordre- og
ressourcesstyring således at vores medarbejdere i dag modtager og rapportere alt om deres opgaver igennem deres mobiltelefon eller Tablets. Det fungere rigtig godt.
– Hans Dahlmann

JUBO Rustfri Stå l

Et udpluk af SimPlanners kunder

Metalindustrien

Håndværk & Byggeri

Anden Industri

Gartnere

Leverandører til Banedanmark

Service & Transport

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.