Ressource/medarbejder

Ret Ressource / Medarbejder

I Simplanner kaldes en medarbejder, maskine, kø grupper og lignende for ressourcer.
En god tommelfinger regel er: hvis den vises i listen til venstre i kalenderen, så er det en ressource.

For at rette en ressource skal du klikke på den ressource i listen som du gerne vil rette.

Efter du har klikket på ressourcen kommer du ind på en side hvor du kan ændre dens oplysninger. Øverst på siden er der en række faner. Hver af disse indeholder forskellige informationer omkring ressourcen, som du kan ændre.

Det første felt du nok vil ændre er ressourcens navn. Navnet vises alle steder hvor du kan vælge ressourcen og skal derfor være så sigende som muligt. 

En anden måde hvorpå man kan få en ressource til at skille sig ud fra resten er ved hjælp af ressourcens farve.

Denne farve vises i listen over ressourcer i kalenderen og kan bruges til at lave en visuel gruppering af ressourcer i listen. Så man nemt kan se hvilken gruppe ressourcen hører til.

I Simplanner er det muligt at fortælle hvor meget en ressource sælges til i timen. Dette kan være smart i forhold til efterkalkulationer eller pris beregning.

Ligesom det er muligt at fortælle hvad en ressource sælges til i timen, er det også muligt at fortælle hvor meget en ressource koster i timen.

Opret login

Under fanen Konto er det muligt at oprette et login til ressourcen. Det giver brugeren mulighed for at logge ind i Simplanner.

Felterne brugernavn og adgangskode er unikke for din løsning. Så du behøver ikke være bange for ikke at kunne finde på et godt brugernavn.

Vi anbefaler at man benytter en stærk adgangskode, som indeholder både bogstaver, tegn og tal.

Når du har oprettet et brugernavn og adgangskode, skal du vælge hvilken opsætning brugeren skal benytte når de er logget ind i Simplanner.

Hver bruger kan have hver deres opsætning, også kaldet en profil. Simplanner tilbyder en række standard profiler. Men andre profiler kan laves efter dine ønsker.

Var denne artikel hjælpsom?
Nej 0