Give Elementer

…med SimPlanner er vi trygge og i sikker havn”.

Give Elementer A/S har i en lang årrække benyttet SimPlanners ressource-, ordre- og opgavestyringsværktøj. I de seneste 5-6 år har det været deres produktionschef Dan Kirkegaard Pedersen, der blandt andet ved hjælp af SimPlanner, har fået trimmet de interne processer i en grad, der har betydet, at de i perioden har kunnet konstatere en tredobling af deres omsætning. Og dette vel at mærke uden væsentlig forøget arbejds-styrke og med begrænsede investeringer i produktionsudstyr.

Dan er specielt glad og tryg ved den kontakt, den feedback og den support han får fra SimPlanner;

“Jeg får hurtig hjælp og SimPlanners udviklere og supportere har et godt kendskab til vores virksomhed og til de daglige udfordringer, som vi kan stå med. De har alle et indgående kendskab til vores løsning, selvom den er blevet videreudviklet ud fra vores egne ønsker og behov. Når vi har et ønske om specialudvikling til vores løsning, har SimPlanner hurtigt en tilbagemelding, ligesom de også er hurtige til at implementere de af os ønskede ændringer og tilføjelser.”

En af de muligheder, som SimPlanner med deres løsning tilbyder, og som Dan er specielt glad for er, at han har mulighed for at gå tilbage i tidligere ordrer og leveringer, for at kunne kvalitetssikre på allerede leverede elementer.

Med SimPlanner har Dan også mulighed for at kunne udskrive labels til de enkelte elementer, således at hvert enkelt element bliver forsynet med en “dåbsattest”, der blandt andet fortæller alt om, hvilken ordre, hvilken kunde og hvilken produktionsdato, som knytter sig til det pågældende element.

Dan har allerede gjort sig de næste tanker til, hvilke nye features han gerne ser udviklet og implementeret til deres løsning, og han ser fortsat store muligheder for at kunne benytte SimPlanners løsninger til endnu mere effektiv driftsoptimering.

“Jeg er udmærket klar over, at der findes andre løsninger på markedet, men med SimPlanner er vi trygge og i sikker havn.”

SimPlanner – vi er dit digitale overblik…